DVD HartFocus Bewegingsoefeningen

Ik vind dit een prachtige DVD.
Nu durf ik mijn leerlingen weer klassikaal goed te laten bewegen!

Zeer mooie en eigentijdse vormgeving.

Prachtige dvd ook met het wetenschappelijke stuk erbij. Ik geloof erin!
Hartfocus: dit is heel effectief, laagdrempelig en overtuigend.

De combi van dvd en kaartenset is een prachtig practisch product geworden!
Zeer drempelverlagend.

De dvdbox HartFocus bewegingsoefeningen bevat een dvd en kaartenset met oefeningen gericht op gronding, ademhaling en het activeren van het borst-hartgebied. Het doen van de oefeningen geeft een helder hoofd, een wakker lijf en een coherent hartritme. De oefeningen dragen bij aan rust, concentratie en leermotivatie.

Op de dvd worden de oefeningen voorgedaan en duidelijk uitgelegd. De instructiekaarten zijn mooi vormgegeven met krachtige natuurbeelden, strakke illustraties en een stapsgewijze uitleg van de oefeningen.

Volwassenen en kinderen kunnen er direct mee aan de slag. Wel is het resultaat afhankelijk van het niveau van lichaamsbewustzijn dat iemand heeft. Het is sterk aan te bevelen om een HartFocus studiedag bij te wonen als je als leerkracht of therapeut met groepen kinderen werkt. Je krijgt dan veel meer achtergrond over het waarom en hoe van de oefeningen en leert precisie over te brengen.

De dvd kost 47,50 euro en is te bestellen via www.earthgames.nl. Bij Earthgames is ook de grote set met kaarten verkrijgbaar voor 61 euro.