Informatie, links en HartFocus-aanbod door Hartenvrouw Producties

De inmiddels beroemde psychiater David Servan-Schreiber heeft een hoofdstuk over de effecten van hartcoherentie opgenomen in zijn boek ‘Uw brein als medicijn’. Via www.ode.nl http://ode.nl/searchResults.php?q=heartmath kunt u een artikel hierover lezen.
Studiedagen op het gebied van HartFocus worden aangekondigd via deze site en op http://www.hartfocus.info/.
Heartmath Benelux (http://www.heartmathbenelux.nl/) is de Nederlandse tak van Heartmath en biedt 1 op 1 provider trainingen en workshops.

Ikzelf ben door Kees Blase bij het APS opgeleid als HartFocus trainer. In die hoedanigheid geef ik trainingen aan leerkrachten op scholen, HartFocus-workshops op onderwijsconferenties en ben ik mede-organisator van HartFocus Introductiebijeenkomsten en Studiedagen HartFocus bewegingsoefeningen.
Op verzoek en bij voldoende animo verzorgt Hartenvrouw Producties HartFocus workshops/trainingen op lokatie in Nederland en Belgie.
Voor diegene die de HartFocus-methodiek en - bewegingsoefeningen diepgaander willen eigen maken en leren overdragen op anderen (leerlingen, collega's etc) zijn er o.a. de Studiedagen 'HartFocus het hart in de hoofdrol', 'HartFocus Bewegingsoefeningen' en 'Hoe creeer ik een krachtige leeromgeving?'
Hartenvrouw Producties verzorgt met regelmaat HartFocus workshops op maat voor teamdagen of (onderwijs)conferenties.